Country Culinair

Dé plek voor buitenlandse maaltijden!

Zoete spitskoolsalade met pecannoten en ei

Zoete spitskoolsalade met pecannoten en ei

Ingrediënten:

  • 1 zak gesneden spitskool (350 gram)
  • 3 eieren
  • 1 puntpaprika
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 zakje salade-dresing (honing-appel)
  • 1 bakje ongezouten pecannoten (115 gram)
  • 2 el verse peterselie

Aantal personen: 3
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 7 minuten
Hoeveel sterren geef jij dit recept?
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (nog geen stemmen)
Loading...

Zoete spitskoolsalade met pecannoten en ei: Aparte salade maar zeer lekker. De salade is niet zo bekend. De pecannoten geven er een hartige smaak aan. Het ei leg je er in partjes bovenop  en kun je lekker door de salade roeren. Een heerlijke combinatie met de spitskoolsalade en de dressing.



Bereiding Zoete spitskoolsalade met pecannoten en ei:

De eieren in 7 minuten hard koken, pellen en ze in partjes snijden. Laat deze afkoelen, tenzij je het lekker vind dat ze nog warm zijn.
Snijd de spitskool en bleekselderij fijn. Snijd de paprika in reepjes. Deze mogen samen in een schaal.
Snijd daarna de peterselie zeer fijn.
De dressing erover schenken en de partjes ei, pecannoten en de peterselie erover verdelen.

Simpele salade maar erg lekker, voeg er voor de extra bite wat croutons in.


Deel dit recept!


Recept door:

Laat een reactie achter: