Country Culinair

Dé plek voor buitenlandse maaltijden!

Italiaanse recepten

Tagliatelle al salmone

Ui en knoflook klein snijden. Zalm zonder vel of graten in de olie smoren en de ui en knoflook toevoegen. Dit alles roeren tot de zalm in stukjes uiteen valt en gaar is. De kruiden, tomatenblokjes, peper en zout toevoegen en zac...

Volledige recept

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 15 minuten

Italiaanse kaasfondue

Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan zodat ze goudbruin worden. Haal het velletje van het teentje knoflook en smeer hiermee de fondue pan in. Snijd de Italiaanse boerenkaas in kleine blokjes en rasp de belegen kaas en ...

Volledige recept

Aantal personen: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten

Wentelteefjes van Panettone

Breek de eieren in een groot diep bord en voeg hieraan de mascarpone en de melk toe. Klop dit door elkaar met een garde totdat de mascarpone is opgenomen en er een glad mengsel ontstaat. Pak de sneetjes brood en laat ze 1 minuu...

Volledige recept

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 10 minuten

Lasagne con ragù e verdure

Doe het gehakt in de pan, met een spatel kun je het gehakt uit elkaar halen zodat het gelijkmatig bakt. Bak het gehakt rul, dit betekend nog niet helemaal gaar. Dit doe je omdat het ook nog in de oven gaat. Voeg de helft van de u...

Volledige recept

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 1 uur en 10 minuten

Frittata Omelet

Snijd de ui en paprika in kleine stukjes. Klop de eieren in 5 minuten zeer schuimig, voeg alle ingrediënten in een keer toe en roer alles even goed door elkaar. Zet de omelet pan met een scheutje olijfolie op een laag vuur en ...

Volledige recept

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 5 minuten

Fagiolini di Sant’Anna

Je kunt het beste als eerst de tomaat schillen. Dit doe je hetzelfde als bij een appel. Dit werkt het beste als het een harde tomaat is. Pas wel op dat je voorzichtig bent en niet hard knijpt. Verwarm de olie in een pan. Schil de ...

Volledige recept

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Kooktijd: 10 minuten