Italiaanse recepten
Tagliatelle al salmone
Ui en knoflook klein snijden. Zalm zonder vel of graten in de olie smoren en de ui en knoflook toevoegen. Dit alles roeren tot de zalm in stukjes uiteen valt en gaar is. De kruiden, tomatenblokjes, peper en zout toevoegen en zac...
Italiaanse kaasfondue
Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan zodat ze goudbruin worden. Haal het velletje van het teentje knoflook en smeer hiermee de fondue pan in. Snijd de Italiaanse boerenkaas in kleine blokjes en rasp de belegen kaas en ...
Wentelteefjes van Panettone
Breek de eieren in een groot diep bord en voeg hieraan de mascarpone en de melk toe. Klop dit door elkaar met een garde totdat de mascarpone is opgenomen en er een glad mengsel ontstaat. Pak de sneetjes brood en laat ze 1 minuu...
Lasagne con ragù e verdure
Doe het gehakt in de pan, met een spatel kun je het gehakt uit elkaar halen zodat het gelijkmatig bakt. Bak het gehakt rul, dit betekend nog niet helemaal gaar. Dit doe je omdat het ook nog in de oven gaat. Voeg de helft van de u...
Frittata Omelet
Snijd de ui en paprika in kleine stukjes. Klop de eieren in 5 minuten zeer schuimig, voeg alle ingrediënten in een keer toe en roer alles even goed door elkaar. Zet de omelet pan met een scheutje olijfolie op een laag vuur en ...
Fagiolini di Sant’Anna
Je kunt het beste als eerst de tomaat schillen. Dit doe je hetzelfde als bij een appel. Dit werkt het beste als het een harde tomaat is. Pas wel op dat je voorzichtig bent en niet hard knijpt. Verwarm de olie in een pan. Schil de ...