Country Culinair

Dé plek voor buitenlandse maaltijden!

Hollandse recepten

Spareribs met mangorelish

Begin eerst met de voorbereidingen. Schil en ontpit de mango. De worteltjes moeten eerst geraspt worden van de buitenkant. Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de limoen door de helft en pers deze uit in een kommetje, a...

Volledige recept

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten
Kooktijd: 20 minuten

Kaasfondue met Gruyere

Rasp de Gruyere de Emmentaler en de Appenzeller fijn in een grote kom. Smeer de fondue pan in met het teentje knoflook. Zet de pan op laag vuur en laat hierin de wijn en de Kirsch warm worden. Laat het niet koken, maar verwarm het...

Volledige recept

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten

Kaasfondue met blauwe kaas

Pak een flinke kom en verkruimel daarin de blauwe kaas. Snipper de sjalotjes en hak het teentje knoflook fijn. Scheidt de eidooiers van het eigeel en bewaar de eidooiers. Verwarm de bouillon. Gebruik een middelgrote, zware pan en ...

Volledige recept

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 30 minuten

Lasagna con ragù e prosciutto cotto

Om het gehakt te bakken kun je het beste een pan gebruiken met een dikke bodem. De voorkeur gaat uit naar een gietijzeren pan. Doe het gehakt in de pan, met een spatel kun je het gehakt uit elkaar halen zodat het gelijkmatig bakt....

Volledige recept

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 1 uur en 10 min